Pompierii din Dolj au reuşit scoaterea celor doi bărbaţi peste care a căzut un mal de pământ, aceştia fiind declaraţi decedaţi, autorităţile deschizând o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au reuşit scoaterea celor doi bărbaţi peste care se prăbuşise iniţial o plasă de beton, iar peste aceasta a căzut şi un mal de pământ, groapa respectivă având aproximativ trei metri.

Cadrele medicale prezente la faţa locului au constatat decesul celor doi bărbaţi, aceştia având 49 de ani, respectiv 61 de ani.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în jurul prânzului, pe strada Unirii din municipiul Craiova pentru a scoate două persoane care executau lucrări de construcţie şi care fuseseră surprinse de un mal de pământ, fiind acoperite în totalitate.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea şi un container de tip multirisc (cu accesorii de descarcerare, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de cautare-salvare în medii greu accesibile). 

De asemenea, la faţa locului au ajuns şi ambulanţă SMURD şi un echipaj medical aparţinând Serviciului de Ambulanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.