Cei doi băieţi de 9 şi 11 ani, scoşi dintr-un heleşteu duminică seara, au fost declaraţi decedaţi, iar politiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi au dispus să fie făcută o expertiză medico-legală pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat luni dimineaţă că manevrele de resuscitare în cazul celor doi băieţi scoşi din heleşteu au fost fără rezultat, decesul celor doi fiind declarat în cursul nopţii de duminică spre luni. 
“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunii  de ucidere din culpă şi totodată a fost dispusa efectuarea unei expertize medico legale în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzei decesului”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Cei doi băieţi, în vârstă de 9 şi 11 ani, din judeţul Dolj au fost scoşi, duminică seară, dintr-un heleşteu unde ar fi căzut în timp ce încercau să îşi recupereze mingea cu care se jucau. Echipajele de salvatori le-au făcut celor doi manevre de resuscitare, care au continuat la spitalul la care cei doi băieţi au fost transportaţi. Cei doi erau vecini.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.