Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, pentru 24 de ore, după ce şi-a bătut socrul, iar poliţiştii au întocmit pe numele agresorului un ordin de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bistreţ a fost agresat. 
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, bărbatul de 65 de ani i-ar fi adresat ameninţări de natură a îi provoca o stare de temere socrului său, un bărbat de 87 de ani şi l-ar fi agresat fizic. Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de cinci zile”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul de 65 de ani a fost reţinut 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti pentru luarea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.