Un bărbat de 39 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, după ce, la sfârşitul lunii octombrie, l-a agresat pe un altul, pe stradă, victima având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au transmis că poliţiştii cercetează un bărbat de 39 de ani, din Segarcea, pentru lovire sau alte violenţe. 
 
“Acesta este bănuit că în seara zilei de 31 octombrie, în jurul orei 20.30, aflându-se pe strada Părului din oraşul Segarcea, ar fi agresat fizic un bărbat de 53 de ani, din localitate, provocându-i acestuia vătămări ce au necesitat îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii.
 
Bărbatul de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea pentru luarea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.