Un bărbat de 44 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a smuls cerceii din urechea unei femei de 78 de ani, fapta având loc în data de 10 decembrie, în scara blocului unde locuieşte victima. El a fost prins când încerca să fugă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din comuna Teasc, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. 
“La data de 10 decembrie 2022, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi smuls cerceii din urechi mamei sale, de 78 de ani, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuieşte, pe strada Elena Farago, din localitate. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Teasc, bănuit de comiterea faptei, acesta sustrăgându-se cercetărilor”, a anunţat IPJ Dolj.
Bărbatul a fost prins de poliţiştii de frontieră, miercuri, în timp ce încerca să părăsească ţara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind preluat de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova şi dus la audieri.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.