Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a racolat, pe reţelele de socializare, o fată de 16 ani pe care a obligat-o să practice prostituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii anchetează un bărbat pentru trafic de minori. 
 
“Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul lunii decembrie 2023, bărbatul ar fi racolat, prin intermediul reţelelor de socializare, o persoană vătămată minoră, de 16 ani, şi prin inducere în eroare (promisiunea întemeierii unei relaţii de familie) ar fi determinat-o să vină la locuinţa sa, în municipiul Craiova. La scurt timp, ar fi constrâns-o, prin acte de agresiune fizică şi psihică, să practice prostituţia, încasând sumele de bani obţinute de victimă din activitatea infracţională”, au transmis poliţiştii. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.