Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a lovit un poliţist şi un jandarm care fuseseră chemaţi de tatăl agresorului, deoarece acesta făcea scandal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un bărbat de 34 de ani din Sadova este cercetat pentru ultraj. 
 
“În fapt, în cursul zilei de 4 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sadova au fost sesizaţi de un bărbat de 67 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său provoacă scandal în locuinţa comună. La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din poliţist din cadrul Postului de Poliţie Sadova şi jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dolj, fiind identificaţi apelantul şi soţia acestuia. În locuinţa comună a fost identificat şi fiul apelantului, un bărbat de 34 de ani, care, la vederea forţelor de ordine a devenit agitat şi a încercat să o lovească pe mama sa. În acel moment, poliţistul şi jandarmul au intervenit, bărbatul lovindu-i şi pe aceştia”, au precizat poliţiştii.
 
Apoi, bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, iar ulterior a fost dus la sediul Poliţiei Oraşului Bechet, ocazie cu care a adresat ameninţări membrilor patrulei.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.