Un bărbat de 65 de ani a fost accidentat mortal, marţi, de o autoutilitară care dădea cu spatele, evenimentul având loc în curtea unei societăţi comerciale din judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Poliţiei Dăbuleni au fost sesizaţi, marţi după-amiază, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din oraş, un bărbat ar fi fost acroşat de un vehicul.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că un bărbat, de 51 de ani, din oraşul Dăbuleni, în timp ce conducea o autoutilitară în curtea unei societăţi comerciale, la efectuarea manevrei de mers înapoi ar fi acroşat un bărbat, de 65 de ani, tot din oraşul Dăbuleni, accidentându-l mortal. Conducătorul auto, angajat al societăţii comerciale, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sanătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sanătate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.