Un bărbat este cercetat de poliţiştii doljeni după ce l-a lăsat pe fiul său, în vârstă de nouă ani, să conducă maşina pe o stradă din localitatea Pleniţa, iar acesta a întors autoturismul şi a lovit un microbuz. În urma impactului nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, joi, că poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi, miercuri seara, printr-un apel la 112, de un bărbat de 28 de ani, din Pleniţa, cu privire la faptul că, pe strada Pieţei din localitate s-a produs un accident rutier.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că în jurul orei 18.00, un bărbat de 46 de ani, din Pleniţa, i-ar fi încredinţat un autoturism pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său minor, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate, iar la intersecţia străzilor Pieţei şi Stadionului, din Pleniţa, a executat manevra de întoarcere, acroşând un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.