Un bărbat în vârstă de 39 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a ţinut fetele, în vârstă de 3 ani, 4 ani şi 6 ani, închise în casă şi le lăsase nesupravegheate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca s-au deplasat, marţi, la domiciliul unui bărbat din comuna Cerăt, pentru a acorda sprijin unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Dolj, în vederea efectuării unei anchete sociale.
 
“Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, însă poliţiştii au constatat faptul că cele trei fiice minore ale acestuia, de 3, 4 şi 6 ani, erau lăsate nesupravegheate, închise în locuinţă. Ulterior cel în cauză a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Cerăt şi condus la sediul poliţiei pentru audieri”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi rele tratamente aplicate minorului, iar miercuri a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.