Un bărbat de 49 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecţie şi nu mai avea voie să se apropie de soţia sa, care pe care o ameninţase. Bărbatul este acuzat şi că şi-a agresat fiica, în vârstă de 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat joi, că poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu şi ameninţare.
“În fapt, în seara zilei de 26 decembrie, ora 23.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără, de 26 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că între părinţii săi este o stare conflictuală, mama sa fiind ameninţată de către soţ cu acte de violenţă. La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, starea conflictuală fiind aplanată, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile”, au precizat poliţiştii.
Ei au fost sesizaţi în cursul nopţii de 26 spre 27 decembrie, că bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi ar fi intrat în curtea locuinţei soţiei sale. El a fost găsit în apropierea locuinţei de către patrula de poliţie deplasată la faţa locului.
“De asemenea, acesta este bănuit că în seara zilei de 27 decembrie, în jurul orei 19.30, ar fi pătruns iar în curtea locuinţei, unde ar fi lovit-o peste faţă pe fiica sa, tânăra refuzând emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, a menţionat sursa citată.
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.