Autorităţile au reluat, sâmbătă dimineaţă, căutările băiatului de 10 ani din judeţul Dolj, dispărut de acasă vineri şi despre care sunt indicii că s-ar fi înecat în Dunăre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că, sâmbătă dimineaţa, au fost reluate căutările băiatului de 10 ani, în Dunăre, în zona localităţii Sărata, comuna Călăraşi. La aceste căutări participă un echipaj de prim-ajutor şi o ambarcaţiune de la Garda de Intervenţie Bechet şi scafandri de la ISU Mehedinţi şi ISU Dolj.   
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţă, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii au găsit, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului. 
Poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii. 
De asemenea, băiatul a fost căutat în cursul zilei de vineri de pompieri şi scafandri. Căutările au fost oprite, vineri după amiază, deoarece curenţii erau puternici şi echipajul de scafandri nu se mai putea scufunda.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.