Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă, după ce trei bărbaţi au reclamat că au fost agresaţi de persoane necunoscute. Incidentul a avut loc în incinta unei societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, vineri, că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Calea Severinului, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit trei tineri cu vârstele de 22, 26 şi 33 de ani, care au declarat faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresaţi de persoane necunoscute. Totodată, tânărul de 22 de ani le-a declarat poliţiştilor că ar fi fost lovit cu un obiect ascuţit-înţepător şi că în acest moment nu solicită acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii.
 
Cei trei au fost duşi la audieri, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.