Poliţiştii doljeni au descoperit 250 de kilograme de articole pirotehnice în urma a două percheziţii, iar un bărbat este cercetat în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj au vineri, două percheziţii domiciliare, în Craiova şi comuna Mîrşani, pentru documentarea activităţii unui bărbat, de 35 de ani, din Mîrşani, bănuit de comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit 250 de kilograme de articole pirotehnice, care au fost ridicate pentru cercetări. 
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice. 
Poliţiştii reamintesc faptul că sunt infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă: orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept,
comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile T1 şi P1 către persoanele care nu au împlinit varsta de 18 ani, comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de către pirotehnicieni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.