Zece persoane au fost reţinute de poliţişti după ce au fost implicate într-un conflict într-o localitate din judeţul Dolj. Acestea s-au ameninţat şi au aruncat cu pietre unele în altele, au spart geamurile unor locuinţe şi ale unor autoturisme, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie pentru aplanarea scandalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, luni, opt bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din cele zece persoane, şapte sunt din comuna Coţofenii din Faţă şi trei din comuna Goieşti.
 
"Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei în cauză ar fi fost implicaţi într-o altercaţie, în ziua de 19 octombrie, izbucnită pe o stradă din comuna Coţăfenii din Faţă, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului, fără a fi ulterior transportă la spital. Conflictul a fost aplanat imediat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat la faţa locului”, se arată în comunicat. 
 
De asemenea, poliţiştii au stabilit că persoanele implicate în altercaţie şi-ar fi adresat reciproc ameninţări şi ar fi aruncat cu pietre unele în celelalte.
 
Totodată, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuinţe şi autoturisme ale persoanelor implicate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.