Doi turişti au fost surprinşi, sâmbătă, de o avalanşă de mici dimensiuni, în timp ce urcau spre vârful Negoiu din Munţii Făgăraşului. Ei nu au fost răniţi, reuşind să se salveze singuri, iar salvamontiştii din Sibiu ţin legătura cu ei până vor ajunge la cabana Negoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont România, în urmă cu puţin timp, doi turişti au fost surprinşi de o avalanşă, în timp ce urcau spre vârful Negoiu din munţii Făgăraşului.

"Avalanşa a fost de mici dimensiuni, turiştii nu au suferit leziuni şi au reuşit să se salveze singuri. Salvamontiştii din Sibiu menţin legătura cu cei doi şi vor rămâne în alertă până când aceştia vor ajunge la cabana Negoiu", arată reprezentanţii Salvamont, într-o postare pe Facebook.

Conform sursei citate, toate echipele Salvamont rămân în stare de alertă, temperaturile ridicate anunţate pentru perioada următoare favorizând producerea avalanşelor.

Ca urmare, turiştii care merg pe munte sunt sfătuiţi să fie precauţi şi responsabili.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.