Doi turişti au ajuns la spital, după ce au avut un conflict cu salvamarii în Eforie. Poliţiştii au precizat că scandalul a pornit de la faptul că aceştia nu au respectat indicaţiile salvamarilor de a nu intra în mare, pe plajă fiind arborat steagul roşu care interzice scăldatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din staţiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane.
 
“În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că trei persoane nu ar fi respectat indicaţiile salvamarilor, steagul roşu fiind arborat, conflictul dintre acestea şi salvamari fiind spontan. Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Surse judiciare au precizat că persoanele rănite sunt din rândul turiştilor. 
 
Scenele au fost filmate şi postate pe o reţea de socializare. În imagini se observă cum mai multe persoane încearcă să intre în marea agitată şi nu sunt lăsate de salvamar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.