Doi tineri au fpst răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au intrat cu maşina pe un sector de drum aflat în şantier, pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Din cauza vitezei, au intrat într-un parapete de beton, greu de patru tone, care a fost aruncat mai mult de zece metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noaptea trecută mai mulţi conducători auto au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Din cauza vitezei mari de deplasare, unul dintre aceştia s-a izbit frontal de un parapete din beton, tip New Jersey, care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al şantierului”, a transmis, sâmbătă, DRDP Craiova.

Oficialii instituţiei precizează că şoferul, care avea permis de 2 luni, cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital, dar nu sunt răniţi grav.

”În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4To, a fost aruncat la peste 10 metri. Reamintim că accesul este interzis pe sectoarele de drum semnalizate corespunzător”, au mai transmis oficialii DRDP Craiova.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.