Doi tineri de 20 de ani au fost loviţi de o maşină, miercuri seară, pe o trecere de pietoni din Focşani, situată în apropierea Spitalului Judeţean "Sfântul Pantelimon". Şoferul care a provocat accidentul este angajat la Serviciul Permise şi Înmatriculări Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, o tânără din localitatea Năruja şi un tânăr din Nereju, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost loviţi de un autoturism. Atât pietonii, cât şi conducătorul auto au fost testaţi pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Potrivit unor surse, şoferul implicat în accident lucrează la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din subordinea Prefecturii Vrancea.

"Prin apel la 112 am fost informaţi că pe strada Cuza Vodă, în apropierea Spitalului Judeţean, două persoane, ambele în vârstă de 20 de ani, ar fi fost acroşate de un autoturism. Atât şoferul, cât şi victimele au fost testate alcoolscopic iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s a produs accidentul", a transmis IPJ Vrancea.

Cei doi tineri au fost transportaţi la spital.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.