Salvamontiştii din Sibiu au primit, duminică, un SMS de tip SOS cu coordonate GPS care indicau zona Lacului Podrăgel din Munţii Făgăraş, fiind declanşată operaţiunea de căutare. Au pornit spre locul indicat doi jandarmi montani de la Bâlea Lac, dar şi un elicopter SMURD care a survolat zona. Într-un final, jandarmii au găsit doi tineri din Bucureşti care se rătăciseră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a anunţat că, duminică, s-a primit un SMS de tip SOS cu coordonate GPS care indicau zona Lacului Podrăgel din Munţii Făgăraş.

”Nu am reuşit să-i contactam, nu avem date concrete legate de ce e acolo. De la Balea au plecat doi jandarmi”, a transmis Adrian David.

Potrivit acestuia, şi elicopterul SMURD a survolat zona.

Într-un final, jandarmii au găsit doi tineri din Bucureşti care se rătăciseră. Aceştia nu au probleme de sănătate şi coboară cu echipajul de salvatori de la Podragu la Bâlea Lac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.