Două persoane au fost grav rănite, vineri seară, într-un accident produs în judeţul Brăila între localităţile Bordei Verde şi Viziru, după ce o maşină s-a răsturnat în afara şoselei. Ambele victime sunt inconştiente, iar medicii încearcă să le stabilizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila au anunţat, vineri seară, că două persoane au fost grav rănite după ce o maşină s-a răsturnat între localităţile Bordei Verde şi Viziru.

Din primele informaţii, în accident este implicată o maşină înmatriculată în judeţul Ialomiţa, iar evenimentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Un martor a declarat poliţiştilor că ar fi văzut şi o a treia victimă care a fost proiectată prin parbriz într-un lan de porumb, aşa că anchetatorii au verificat întreaga zonă înainte de a stabili că sunt doar două victime.

Ambii răniţi sunt inconştienţi. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, care se pare că este conducătorul maşinii, domiciliat în localitatea Ianca, judeţul Brăila, şi o pasageră a cărei vârstă nu se cunoaşte deocamdată.

Cele două victime sunt transportate la spital, iar poliţiştii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.