Doi pietoni au fost lovitţi, luni, de o maşină, în timp ce traversau strada, pe trecerea pentru pietoni, în localitatea Bicaz, judeţul Neamţ. Cele două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Piatra Corbului, în localitatea Bicaz. Un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din Taşca, ar fi intrat acroşat doi pietoni, cu vârste de 39, respectiv 67 de ani, din Bicaz, care se aflau angajaţi în traversarea străzii, pe marcaj pietonal”, a transmis, luni seară, IPJ Neamţ.

Sursa citată a rpecizat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor doi pietoni.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.