Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite în urma unui accident produs miercuri seară pe drumul naţional 21, în judeţul Călăraşi, unde un autoturism care a intrat în depăşire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. În accident au fost implicaţi şi membri din staff-ul echipei de liga secundă Dunărea Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Ramona Tudor, accidentul s-a produs în afara localităţii Drajna.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat în depăşirea altui autovehicul fără a se asigura, iar pe contrasens maşina acestuia s-a ciocnit violent cu un microbuz cu opt locuri, care circula regulamentar.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au murit, iar o a treia a fost rănită. De asemenea, patru pasageri aflaţi în microbuz au fost şi ei răniţi. Poliţiştii au stabilit că microbuzul nu era unul care face curse regulate de transport persoane.

În urma accidentului, IPJ Călăraşi a deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Clubul Dunărea Călăraşi a anunţat că în accident au fost implicaţi şi membri ai staff-ului echipei de fotbal.

"În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staffului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi", a anunţat clubul Dunărea Călăraşi.

Dunărea Călăraşi a remizat, miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, în etapa a 16-a a Ligii a II-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.