Doi moldoveni care aveau asupra lor documente româneşti ce păreau falsificate au fost depistaţi la Aeroportul Chişinău. Unul are 26 de ani şi se întorcea de la Istanbul, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani, venea de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Internaţional Chişinău au identificat în flux doi tineri moldoveni care deţineau documente româneşti pe numele lor, toate cu semne rezonabile de falsificare. Un conaţional de 26 de ani revenea din Istanbul, Turcia, iar al doilea moldovean de 22 de ani din Londra, Marea Britanie”, anunţă sâmbătă Poliîia de Frotnieră din Republica Moldova, carw precizează că ”ambele persoane au fost descoperite în cadrul controlului de nivelul doi, acţionându-se în baza analizei de risc”.

Poliţiştii de frontieră au depistat în geanta de mână şi asupra unuia dintre tineri o carte de identitate şi trei permise de conducere, documente care par a fi eliberate de către autorităţile române.

”La cercetarea minuţioasă a actelor, cu tehnica specială, a fost stabilit că acestea nu corespund actelor autentice. Pentru confirmarea celor constatate, documentele au fost ridicate şi transmise către laboratorul criminalistic al IGPF, pentru expertiză”, relatează Poliţia de Frontieră din Republica Moldova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.