Doi copii de 10 şi 11 ani, căutaţi de poliţiştii din Bucureşti după ce au fost daţi dispăruţi de bunica lor, au fost găsiţi în municipiul Constanţa. Ei se află în grija unor specialişti dintr-un centru social, până când poliţiştii vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 10 şi respectiv 11 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit. În urma activităţilor specifice, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1 au acţionat cu operativitate, iar la scurt timp i-au depistat pe aceştia, în municipiul Constanţa”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.
 
Potrivit sursei citate, copiii nu au fost victimele vreunei infracţiuni.
 
În prezent, ei sunt în grija specialiştilor din cadrul unui centru social, până la stabilirea situaţiei de fapt şi preluarea acestora de către reprezentanţii legali, a precizat Poliţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.