Doi fraţi în vârstă de două luni, au murit, joi, primul deces - al băiatului - având loc la locuinţa familiei din localitatea Apaţa, judeţul Braşov. Fetiţa a fost dusă ulterior la Spitalul de Copii Braşov, unde a murit la scurt timp. Poliţiştii au deschis un dosar penal, stabilind că gemenii fuseseră internaţi la unitatea medicală în perioada 2-11 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Braşov anunţă că a fost sesizată, joi, în jurul orei 6.15, printr-un apel la 112, despre faptul că un copil în vârstă de două luni şi două săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apaţa, judeţul Braşov. Acolo a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzei reale a morţii.
 
Ulterior, în jurul orei 16.00, IPJ Braşov a fost sesizat de reprezentanţi ai Spitalului de Copii Braşov despre faptul că sora geamănă a copilului a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12.15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă. 
 
În urma cercetărilor, s-a stabilit că ambii copii au fost spitalizaţi la Spitalul de Copii Braşov în perioada 2-11 februarie.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz - Postul de Poliţie Apaţa fac cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.