Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii doljeni în urma scandalului petrecut în faţa unui magazin din Craiova, în care au fost implicate patru persoane. Cei doi se află sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat că poliţiştii au continuat cercetările cu privire la scandalul produs, la sfârşitul lunii iulie, pe strada Petre Ispirescu din Craiova. 
 
“Cu acestă ocazie, ieri, 14 august, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, bănuit că ar fi participat la comiterea faptei, acesta sustragându-se cercetărilor. În fapt, acesta este bănuit că în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale de pe strada Petre Ispirescu, împreună cu un al doilea bărbat de 33 de ani, ar fi agresat fizic doi tineri din municipiul Craiova, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a precizat IPJ Dolj.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a decis cercetarea sa sub control judiciar. 
 
De asemenea, un alt bărbat participant la scandal a fost prins la sfârşitul săptămânii trecute. Este vorba de un bărbat de 31 de ani din Craiova, care este anchetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
Imagini cu o bătaie în care sunt implicaţi patru bărbaţi au fost publicate pe un grup de Facebook, cei care le-au postat afirmând că scandalul a avut loc în judeţul Dolj. Unele comentarii la postare plasează incidentul pe strada Petre Ispirescu din Craiova.
 
Bătaia are loc în stradă şi pe scările unui magazin.
 
Un bărbat care are în mână ceva ce pare a fi o bâtă loveşte în mod repetat, violent, un tânăr, iar la un moment dat acesta nu se mai ridică de jos.
 
Alţi doi bărbaţi sunt implicaţi în altă altercaţie. Unul dintre ei ia un coş de gunoi şi-l aruncă spre celălalt. Şi cel care a aruncat coşul de gunoi este apoi lovit în repetate rânduri, violent, cu bâta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.