Doi bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud pentru introducere în ţară de droguri de risc şi complicitate la trafic de droguri de risc, după ce unul dintre ei i-a dat celuilalt, în Spania, mai multe colete cu peste 17 kilograme de cannabis. Acesta a fost prins în flagrant când mergea să i le restituie, în oraşul Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, în 2 februarie, un bărbat de 36 de ani i-a predat, în timp ce se afla în Spania, unui alt bărbat, de 45 de ani, mai multe pachete vidate şi înfoliate, ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-olive, pentru a le transporta pe teritoriul României.

Marţi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Bistriţa-Năsăud l-au prins în flagrant pe cel din urmă, după ce a sosit din Spania şi se îndrepta către oraşul Năsăud, pentru a preda coletul primului bărbat.

În bagajul său au fost găsite 11 pachete ce conţineau o cantitate de 17,22 kilograme de cannabis.

Miercuri, cei doi inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.