Poliţiştii de la Secţia Transporturi au prins în flagrant doi bărbaţi care furau cabluri de la Staţia CF Bucureşti Triaj, prejudiciul în acest caz fiind de 35.000 de lei. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 4 mai 2022, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au prins în flagrant delict doi bărbaţi, în timp ce ar fi încercat să sustragă cabluri din Staţia CF Bucureşti Triaj. Astfel, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au desfăşurat, la data de 4 mai a.c., o acţiune privind furturile de la infrastructura feroviară. În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 2 bărbaţi, în timp ce ar fi încercat să sustragă 8 cabluri SCB în lungime de 15 metri, 4 cabluri SCB în lungime de 37 de metri şi 4 cabluri în lungime de 20 de metri, din Staţiei CF Bucureşti Triaj”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Poliţiei.
 
Prejudiciul cauzat este de 35.000 de lei.
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru infracţiunile de furt calificat şi distrugere sau semnalizare falsă, mai ales pentru că prin fapta comisă, a fost pusă în pericol siguranţa circulaţiei feroviare. Aceştia urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sector 1 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.