Doi bărbaţi pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor, respectiv furt calificat, au fost prinşi, vineri, în urma unei acţiuni a poliţiştilor în Bucureşti şi Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, 30 decembrie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat o acţiune, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, pentru depistarea unor persoane urmărite. În urma acţiunii desfăşurate au fost depistate două persoane urmărite, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, un bărbat condamnat la 1 an de închisoare pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor şi un alt bărbat condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Aceştia au fost preluaţi de poliţişti şi au fost încarceraţi într-un penitenciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.