Doi bărbaţi din Bucureşti au fost trimişi în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe, furt, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiilor, după ce unul dintre ei a violat o tânără de 16 ani, beată şi drogată, în timp ce celălalt, iubitul fetei, a agresat-o pentru ca aceasta să nu alerteze vecinii. După comiterea faptelor, cei doi au făcut presiuni asupra fetei pentru ca aceasta să-şi retragă declaraţiile date în faţa anchetatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform anchetatorilor, fapta s-a petrecut în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2020, într-un apartament din Sectorul 1. Tânăra în vârstă de 16 ani, care era beată şi drogată, a fost obligată de unul dintre suspecţi să întreţină relaţii sexuale cu el, iar cel de-al doilea, care era iubitul fetei, a agresat-o pentru ca aceasta să nu alerteze vecinii. 
 
"Persoana vătămată, în vârstă de 16 ani, în timp ce dormea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor, a întreţinut relaţii sexuale orale, fără a putea să-şi exprime voinţa, cu un inculpat în vârstă de 27 de ani. Inculpatul a beneficiat de ajutorul celui de-al doilea inculpat, iubit al persoanei vătămate, care a agresat-o fizic pentru a nu alerta vecinii. Ulterior, după ce inculpatul a aflat că persoana vătămată a sesizat organele de urmărire penală, a făcut presiuni morale şi fizice asupra acesteia pentru a-şi schimba declaraţiile date în cauză, în scopul de a scăpa de răspunderea penală”, au notat procurorii în rechizitoriu. 
 
În aceeaşi zi, unul dintre bărbaţi a găsit lanţul de aur al fetei, pe care l-a vândut în ziua următoare, deşi ştia că este al ei. 
 
Dosarul va fi înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.