Procurorii din Bucureşti instrumentează un dosar în care doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru uzurpare de calităţi oficiale şi punerea în circulaţia a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare, ei fiind suspectaţi că opreau autovehicule şi, pretinzând că sunt poliţişti, primeau bani de la şoferi pentru ca aceştia să nu fie sancţionaţi. Cei doi au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021 inculpatul C.A.A. a indus în eroare mai multe persoane prin folosirea fără drept a calităţii de poliţist purtând fără drept uniformă şi utilizând in autoturism cu numere de înmatriculare false MAI, împrejurări în care a primit de la acestea sume de bani cuprinse între 300 şi 650 de lei pentru a nu le aplica sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice. La data de 16.02, 2021, inculpatul D.I.C, aflându-se împreună cu inculpatul mai sus menţionat s-a folosit fără drept de calitatea de poliţist, purtând fără drept uniformă şi utilizând in autoturism cu numere de înmatriculare false MAI”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti într-un comunicat dat publicităţii miercuri.
 
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele celor doi, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 urmând a se pronunţa cu privire la acest aspect. 
 
Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie şi poliţiştii de la Secţia 9 Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.