Doi bărbaţi condamnaţi pentru furt calificat şi pentru trafic de migranţi au fost aduşi joi în ţară din Franţa şi din Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 4 ianuarie 2024, poliţiştii români adus în ţară două persoane, de 20, respectiv 29 de ani, pentru executarea unor sentinţe”, anunţă IGPR.
 
Un tânăr, de 20 de ani, din Arad, condamnat de către Judecătoria Arad pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost escortat din Franţa, fiind urmărit internaţional şi având emisă pe numele lui o sentinţă de internare într-un centru educativ de un an. 
 
De asemenea, un bărbat, de 29 de ani, din Timiş, era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.
 
Acesta a fost adus din Austria, având emis pe numele său, de către Curtea de Apel Timişoara, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de 790 de zile.
 
Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării sentinţelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.