Doi bărbaţi care au pătruns într-o locuinţă din Sectorul 2, au imobilizat proprietarul susţinând că sunt poliţişti şi au sustras bunuri în valoare de 13.000 de lei au fost reţinuţi, vineri, în urma unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Magistraţii au dispu ulterior arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Faţă de cei doi bărbaţi magistraţii au emis mandate de arestare preventivă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au condus  la audieri 2 bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cercetările s-au declanşat după ce, la data de 29 iunie a.c., o persoană  ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2 profitând de faptul că uşa era neasigurata. Totodată, o altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuinţă coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperişul blocului”, a transmis, vineri, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că cele două persoane, ar fi imobilizat pe un bărbat care locuia în respectivul apartament după ce ar fi pretins că sunt poliţişti.

Cei doi ar fi sustras ulterior bunuri şi bani cauzând un prejudiciu estimat la suma de 13.000 de lei.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi magistraţilor u propunere de arestare preventivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.