Doi afgani care intenţionau să intre ilegal în România ascunşi sub un camion, pe roata de rezervă, au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un cetăţean român aflat la volanul unui camion care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, componente auto (foi de arc) din Turcia pentru o firmă din România a fost oprit pentru verificări în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

La control, poliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit, ascunşi sub autovehicul, pe roata de rezervă, doi bărbaţi.

Aceştia, care nu aveau documente de identitate, au declarat că sunt din Afganistan şi voiau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Şoferul a declarat că nu ştia că sub camion erau ascunse două persoane.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţenii afgani au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.