Doi adolescenţi de 16 ani, încarceraţi pentru furt şi conducere fără permis, au evadat, marţi seară, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti. Poliţia Capitalei a cerut sprijinul cetăţenilor pentru depistarea lor. Poliţiştii din Bucureşti au reuşit să-l prindă pe unul dintre ei, la câteva ore după ce a fugit. Ulterior, cel de-al doilea s-a predat

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cei doi adolescenţi care au evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă sunt din nou în custodia poliţiştilor; unul dintre ei s-a predat, după ce primul a fost prins

 

”În jurul orei. 22.00 din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 au evadat doi minori, în vârstă de 16 ani. Marin Adrian şi Mihai Florin erau încarceraţi pentru furt calificat şi respectiv complicitate la furt calificat şi conducere fără permis”, a transmis, în noaptea de marţi spre miercuri, Poliţia Capitalei. 
 
 
Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru depistarea celor doi. 
 
 
”Solicităm sprijinul cetăţenilor în identificarea celor doi, prin apelarea la numărul 112 sau anunţarea celei mai apropiate secţii de poliţie”, a mai transmis Poliţia Capitalei. 
 
Poliţiştii nu au precizat împrejurările în care s-a produs evadarea. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.