Salva montiştii au salvat 31 de persoane în ultimele 24 de ore, 18 dintre acestea fiind transportate la spital, conform datelor anunţate de Dispeceratul Naţional Salvamont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Naţional Salvamont a primit 32 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.
”Au fost salvate 31 persoane, dintre acestea 18 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, precizează salvamontiştii.
Cele  mai multe apeluri, 9, au fost pentru Salvamont Voineasa, urmat de  Salvamont Lupeni, cu 7 apeluri, Salvamont Gorj - 4 apeluri, Salvamont Sinaia - 3 apeluri, câte 2 apeluri pentur Braşov şi Maramureş şi câte un apel pentru Cluj, Borşa, Prahova, Sibiu şi Predeal.
 
Au mai fost primite 47 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.