Un dispecer 112 din Poliţia Capitalei şi doi poliţişti de la secţia 23 sunt cercetaţi de Seviciul Control Intern. Dispecerul a cerut unui bărbat care a reclamat că are un dispozitiv exploziv sub maşină să vină cu el la secţie, iar cei doi agenţi au chemat pirotehniştii abia după o oră, timp în care au făcut fotografii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Antena 3, un bărbat din Bucureşti a sunat la 112 şi a reclamat că are sub maşină un dispozitiv improvizat ce pare a fi o bombă. Dispecerul din cadrul Poliţiei Capitalei i-a spus să ia dispozitivul şi să meargă cu el la cea mai apropiată secţie.

La Secţia 23, doi agenţi au ceea ce părea a fi o bombă într-un birou şi, timp de o oră, au analizat-o şi au făcut fotografii, abia apoi au chemat pirotehniştii.

”Imediat, în cauză au fost dispuse verificări prin intermediul Serviciului Control Intern. În urma acestora, a fost declanşată cercetarea prealabilă faţă de dispecerul care a preluat apelul şi cei doi poliţişti, din cadrul Secţiei 23, care s-au deplasat la faţa locului, urmând ca la finalizarea cercetării administrative să fie dispuse măsuri legale”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.