Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon, şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă luni. Conform reprezentanţilor SMURD, bărbatul era spânzurat de o grindă, iar femeia era întinsă pe jos în aceeaşi încăpere, moartea fiind instalată probabil de câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi soţi au fost găsiţi în locuinţa lor, de către o rudă, care a venit să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.

Vecinii susţin că bărbatul ar fi fost găsit spânzurat, iar surse judiciare susţin că este luată în calcul varianta conform căreia acesta şi-ar fi ucis soţia - care prezenta urme de lovituri pe corp - după care s-ar fi sinucis.

Medicii de pe echipajul SMURD sosiţi în urma unui apel la 112 au spus că nu au mai putut interveni, cei doi soţi fiind deja morţi.

Ulterior, reprezentanţii SMURD au spus că la sosirea echipajului SMURD, semnele de moarte în cazul ambilor soţi erau deja instalate, fiind anunţate Poliţia şi ParchetuL.

"A fost primit un apel la 112 pentru două persoane dintr-o familie găsite de o rudă inconştiente. pentru o intervenţie. S-a deplasat echipajul Terapie intensivă SMUD, care a găsit cei doi soţi, un bărbat de 42 de ani şi o femeie 38 de ani, în stare de stop cardio-respirator dar cu semne de moarte deja instalată.  Barbatul era spânzurat de o grindă,  femeia prezenta urme de strangulare si era întinsă pe jos în aceeaşi încăpere. Semnele de moarte fiind deja instalate, probabil de cateva ore, resuscitarea nu era indicata. S-au anunţat Politia si Parchetul şi cauzele vor fi stabilite de medicina legală", a declarat Dana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.    

Soţii Maleon nu aveau copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.