Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă două kilograme de cannabis în Sectorul 4. El a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10.09.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a anunţat, joi, DIICOT.

Sursa citată a precizat că bărbatl a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc pe raza Sectorului 4 al municipiului Bucureşti.

”La data de 09.09.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 2 kilograme de cannabis”, au mai transmis procurorii.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.