DIICOT anunţă că a prins în flagrant o persoană, în timp ce comercializa, unui minor, droguri de risc – Canabis. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o durată de 24 ore a unui inculpat major şi cercetarea sub măsura controlului judiciar a unui inculpat minor pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului, la data de 30.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o durată de 24 ore a unui inculpat major şi cercetarea sub măsura controlului judiciar a unui inculpat minor pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reţinut faptul că în cursul lunii septembrie 2022 inculpatul major a comercializat în mod repetat, droguri de risc unui inculpat minor, care la rândul său a vândut drogul de risc unui elev dintr-o unitate şcolară.


În data de 30.09.2022, inculpatul major a fost prins flagrant de către organele de cercetare penală în timp ce comercializa, unui minor, droguri de risc – Canabis.


La aceeaşi dată, 30.09.2022, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Iaşi, pe parcursul căreia au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace probatorii, pe care s-a pus în evidenţă prezenţa Tetrahydrocannabinolul (THC). În cursul zilei de astăzi inculpatul major a fost arestat preventiv de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi pentru o perioadă de 30 de zile,


Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi – Serviciul Antidrog. Acţiunea beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J IAŞI – Secţia 3 Poliţie Rurală Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.