Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Cătălin Popa sunt urmăriţie penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, anunţă joi DIICOT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată", anunţă instituţia.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, "în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun".

Un prim comunicat al DIICOT pe acest subiect, din 14 septembrie, anunţa,  "urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi  de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, că "la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.