Deţinutul în vârstă de 32 de ani de la Penitenciarul Oradea, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat, care a evadat vineri după-amiază de la un punct de lucru, a fost prins sâmbătă după-amiază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost prins în Oradea şi nu a opus rezistenţă.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Claudia Bîrda, a declarat vineri pentru News.ro, că deţinutul, în vârstă de 32 de ani, se afla vineri în exteriorul locului de deţinere, la un punct de lucru din Oradea, împreună cu alţi şapte deţinuţi, iar la un moment a părăsit zona respectivă, fiind declarat evadat.

El a fost dat în urmărire, reprezentanţii penitenciarului anunţând de această situaţie Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Jandarmeria şi Poliţia de Frontieră, care au format echipe de căutare.

Deţinutul fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat în luna octombrie a anului trecut şi executa pedeapsa în regim deschis.

Bărbatul, care are antecedente penale, urma să intre în analiza comisiei de liberare condiţionată din cadrul penitenciarului pe data de 5 decembrie 2018.

Bărbatul este din localitatea Carei, judeţul Satu Mare.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.