Un deţinut încarcerat în Penitenciarul Rahova a evadat, miercuri, în timp ce se afla în incinta Spitalului "Bagdasar Arseni" din Capitală. Bărbatul a fost prins ulterior, în zona Pieţei Matache din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Penitenciarul Rahova, deţinutul era internat, sub escortă, pentru investigaţii medicale la Spitalul "Bagdasar Arseni", când a fugit din incita spitalului. 
 
Adrian Constantin Dincă, în vârstă de 32 de ani, este considerat deosebit de periculos, fiind condamnat la 23 de ani şi 10 luni pentru tâlhărie calificată. 
 
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Română, care l-a dat în urmărire, la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou şi pantaloni închişi la culoare şi un halat.
 
În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secţiei 15 şi 26 Poliţie, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secţia Urmăriri din cadrul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.
 
El a fost prins în zona Pieţei Matache din Capitală. 
 
Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele procedurii evenimentului, transmite, într-un comunicat de presă, Penitenciarul Rahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.