Mai multe deşeuri provenite din activitatea unor cabinete medicale veterinare au fost găsite pe un teren din judeţul Dolj, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 15 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat de către reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Dolj cu privire la faptul că, pe un câmp din extravilanul localităţii Ghindeni au fost identificate deşeuri provenite din activitate medicală. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu specialişti criminalişti, ocazie cu care au fost identificate 466 de flacoane cu un conţinut lichid de culoare brun-roşcat, lamele pentru analiză, flacoane medicale, dar şi documente medicale ce ar concluziona că provin din activitatea unor cabinete medicale veterinare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum au ajuns pe câmp aceste deşeuri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.