Deputatul ALDE Adrian Mocanu a accidentat, joi, pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău, o tânără, pe care ulterior a transportat-o la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de Poliţia Judeţeană Buzău, accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, în municipiul Buzău. În timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Unirii, un buzoian de 36 de ani a accidentat o femeie de 27 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal semaforizat.

Conform unor surse, şoferul care a accidentat-o pe tânără în timp ce traversa regulamentar este deputatul Adrian Mocanu. El ar fi transportat victima la Spitalul Judeţean Buzău.

Potrivit reprezentanţilor SJU Buzau, tânăra este conştientă şi stabilă, ea fiind supusă acum unor investigaţii amănunţite şi unei examinări la computerul tomograf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.