Defecţiunea apărută la un bloc din municipiul Zalău, în urma căreia locatarii au fost evacuaţi din cauza mirosului de gaze, a fost remediată, potrivit ISU Sălaj. Astfel, a fost permis accesul locatarilor în apartamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj a trasmis, joi seara, că intervenţia la blocul de pe strada General Dragalina este încheiată, iar defecţiunea a fost remediată.

"Echipele Delgaz afirmă că nu sunt scurgeri de gaz, se permite accesul locatarilor în apartamente", au transmis reprezentanţii ISU Sălaj.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj au transmis, joi seară, că Detaşamentul Zalău intervenea pe strada General Dragalina din Zalău, întrucât la subsolul blocului P40 se simţea miros de gaz.

Ca urmare, întreg blocul a fost evacuat. Dintr-o scară au fost evacuaţi 13 locatari (12 adulţi şi un copil), iar din cea de-a doua - toţi locatarii care erau acasă: 6 adulţi şi 3 copii. În total sunt 38 de apartamente. 

La locul intervenţiei s-au deplasat o echipă de la Delgaz şi un echipaj de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Ulterior, reprezentanţii ISU Sălaj au transmis că au fost detectate scurgeri de gaz la o îmbinare a conductei situate lângă un apartament de la etajul 1. O a doua echipă a distribuitorului de gaze a venit la locul intervenţiei şi au continuat verificările la toată instalaţia de livrare a gazului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.