Un tânăr de 26 de ani a murit, duminică seară, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea, în localitatea Cojasca, judeţul Dâmboviţa, şi s-a răsturnat. Echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în comuna Cojasca.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, un tânăr de 26 de ani care conducea un autoturism a ieşit de pe şosea şi maşina s-a răsturnat.

"La locul accidentului pompierii au găsit un autoturism răsturnat şi o persoana rămasă blocată pe bancheta din spate, inconştientă. Persoana a fost extrasă de pompieri şi a fost preluată de echipajul SAJ Dâmboviţa sosit la locul accidentului", a transmis ISU Dâmboviţa.

Ulterior, victima - şoferul autoturismului - a intrat în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare.

"Din nefericire, cu toate eforturile echipajelor medicale, victima accidentul rutier de la Cojasca a fost declarată decedată", a adăugat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească exact toate împrejurările producerii accidentului rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.