Un bărbat de 43 de ani din Şotânga, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru omor. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul şi-a înjunghiat tatăl, cadavrul acestuia fiind descoperit de poliţişti în grădina gospodăriei. Cea care a sunat la 112 a fost mama suspectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, miercuri dimineaţă, că un bărbat de 43 de ani din Şotânga a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că şi-a înjughiat tatăl.

Poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de către o femeie, din Şotânga, cu privire la faptul că între fiul şi soţul său a avut loc un conflict spontan.

”O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, în grădina locuinţei, a fost identificat cadavrul unui barbat de 68 de ani,  care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică. Din primele cercetări se pare că fiul sau, un bărbat de 43 de ani, l-ar fi agresat cu un cuţit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulţumirea fiului cu privire la vânzarea unei case”, au mai transmis poliţiştii.

Bărbatul este cercetat pentru omor şi va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.