Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, miercuri, după ce a lovit un consătean cu un pahar în cap, punându-i viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, sub coordonarea procurorului de caz, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, din Ogrea, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a transmis, miercuri seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, faţa de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

”Bărbatul este bănuit că, la data de 4 februarie a.c., pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu un pahar, în zona capului, un alt bărbat de 67 de ani, din Ogrea, iar leziunile produse i-ar fi pus în pericol viaţa”, au mai precizat poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.